سیستم پیام

سیستم پیامک

سیستم پیام

سیستم پیامک

  • ۰
  • ۰

اصول طراحی صفحه فرود

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به اصول طراحی صفحه فرود می پردازیم. زمانی که از دیجیتال مارکترها میپرسید که لندینگ پیج چیست اغلب هرکدام تعریف متفاوتی از صفحه فرود دارند اما به طور کلی اکثر معیارهایی که باعث میشود یک صفحه وب رو لندینگ پیج بدانند مشترک است.

اصول طراحی صفحه فرود

صفحه فرود یا لندینگ پیج به صفحه ای گفته میشود که با هدف بازاریابی می شود و اولین صفحه است که بازدیدکننده از طریق کمپین های تبلیغاتی واردش میشوند. توضیحات بیشتر در رابطه با تعریف صفحه فرود رو از سایت unbounce بخونید که یکی از بهترین سایت ها برای طراحی صفحات لندینگ پیج است.

[caption id="attachment_6867" align="aligncenter" width="624"]اصول طراحی صفحه فرود اصول طراحی صفحه فرود[/caption]

انواع صفحه فرود

صفحات اصلی

اغلیصفحه اول، صفحه دسته بندی محصولات و… که جزو صفحات اصلی وبسایت ها هستند جزو این دسته قرار میگیرند. در صفحه اول اغلب کلیت کسب و کار ما معرفی میشود و بسته به مدل کسب و کار اطلاعاتی که در این صفحه قرار میگیرد یز متفاوت است. مثلا شرکت های ارائه دهنده خدمات هستند ممکن هست خدماتشان و نظرات کسانی که از خدماتشان استفاده کردن رو در این صفحه نمایش بدن و فروشگاه های اینترنتی هم پرفروش ترین کالاها و دسته بندی محصولاتشون رو در صفحه اول به نمایش در بیارند. در بعضی مواقع ایده خوبی نیست که از صفحات اصلی وبسایت به عنوان یک صفحه لندینگ پیج استفاده کنید ولی سایت های موفق زیادی هم هستند که اینکارو کردن و نتیجه گرفته اند.

میکروسایت

میکروسایت مکمل و شاخه‌ای از سایت اصلی است که به صورت مجزا کار می کند. میکروسایت‌ها می‌تواند استفاده‌های متعددی برای برند‌ها داشته باشند. مثلا بعضی از برند‌ها برای تمرکز روی یه کمپین خاص و یا برای داستان سرایی از میکروسایت ها استفاده می‌کنند. باوجود اینکه میکروسایت ها معمولا از چندین صفحه تشکیل میشوند اما همچنان به عنوان صفحه فرود شناخه میشوند.

اختصاصی

در طراحی صفحه فرود اختصاصی معمولا از منو و navigation استفاده نمیشود و تمرکز اصلی روی فراخوان عمل است که این فراخوان میتواند پر کردن یه فرم، دانلود کاتالوگ، ثبت نام و یا خرید محصول باشد. از بین سه دسته بندی لندینگ پیجی که تو این مقاله معرفی شد بدون شک محبوب ترین و اثرگذارترینش صفحه فرود اختصاصی است که در کمپین های ppc ، کمپین های سئو و… مورد استفاده قرار میگیرد.

نسبت توجه در اصول طراحی صفحه فرود

نسبت لینک های یه صفحه فرود رو به یک عمل تبدیل نسبت توجه یا همان Attention Ratio می گویند. در صفحات اصلی ممکن هست ما ۸۰ تا لینک داشته باشیم و فقط یکی از آنها عمل تبدیل باشد در نتیجه نسبت توجه اون صفحه میشه ۸۰:۱؛ تو میکرو سایت ممکن هست ما ۳۰ تا لینک داشته باشیم و یکیش عمل تبدیل باشه (۳۰:۱)؛ ولی در صفحات فرود اختصاصی شما باید همه ی تلاشتان رو کنیدکه فقط یک عمل تبدیل داشته باشیم.

ما میتوانیم از چند تا فراخوان تبدیل در یک صفحه فرود اختصاصی استفاده کنیم اما در نهایت همه ی آنها باید یک عمل تبدیل باشند.در صفحه فرود اختصاصی که طراحی میکنیم باید کمترین حواس پرتی نسبت به عمل تبدیل وجود داشته باشد ولی این به معنای این نیست که هیچ اطلاعاتی در اختیار بازدیدکننده قرار ندیم. باید تمام تلاشمون رو بکنیم که خدماتمون، ویژگی هامون و… رو توضیح بدیم تا اعتماد بازدیدکننده جلب بشه تا در نهایت اون اقدامی که هدف ما هست رو انجام دهد.

لینک های معمول مانند قوانین و مقررات و… در attention ratio درنظر گرفته نمیشود اما بعضی طراحان صفحات لندینگ پیج حتی لوگوی سایتشون رو هم بدون لینک میزارن تا کسی نتونه از اون طریق از صفحه لندینگ پیج خارج شود.

مخاطبان هدف در اصول طراحی صفحه فرود

[caption id="attachment_6872" align="aligncenter" width="678"]اصول طراحی صفحه ی فرود اصول طراحی صفحه ی فرود[/caption]

مرورگر ها 

این افراد معمولا کسانی هستند که در اینترنت صفحات مختلف را می یند و مرور میکنن و در مرحله آگاهی قرار دارند؛ ممکن جزو بازدیدکننده هایی باشند که فقط در اینترنت می گردند و قصد خرید یا ثبت سفارش ندارند.

ارزیابان 

خریدارانی که آگاه هستند از برند شما یا محصولی که ارائه میکنیم و در حال ارزیابی و بررسی گزینه های مختلف هستند. این افراد معمولا در مرحله علاقه قرار دارند.

راهکار جذب سرمایه گذار برای شروع کار

بخش ششم-خصیصه های HTML

برترین سایت های ایرانی کدامند؟

افزونه UserPro وردپرس | افزونه عضویت حرفه ای یوزر پرو وردپرس نسخه فارسی

cdn چیست و چه کاربردی دارد؟

فایروال چیست و چگونه کار می کند؟

اهمیت سئو در کسب و کار اینترنتی

بروزرسانی خودکار تاریخ نوشته ها قدیمی وردپرس

HTTPS چیست و چه تفاوتی با HTTP دارد‌؟

معامله گرها 

کسانی که قصد انجام معامله/تراکنش رو دارن مثلا در حال اضافه کردن محصول به سبد خریدشون هستند و یا دنبال توضیحات پرداخت یا دکمه پرداخت آنلاین میگردن…به این افراد باید همه اطلاعاتی که نیاز دارن داده بشود تا به مرحله قبل برنگردن، مثلا اعتمادشون جلب بشه که این کالا یا سرویسی که میخرن ارزش داره و باکیفیت است.

آگاهی در اصول طراحی صفحه فرود

  • در مرحله آگاهی، بازدیدکننده از وجود برند، محصول و یا خدمات ما مطلع میشوند.
  • در این مرحله مهمترین مسئله این است که باید توجه بازدیدکننده رو جلب کنیم. میتوانیم مطالب و اطلاعات رایگان در اختیار مخاطب بزاریم تا توجهش را جلب کنیم. بازدیدکننده های جدیدی که در این مرحله قرار دارن باید مطمئن بشوند که کسب و کار ما قانونی است و در کارمان حرفه ای هستیم تا بتوانیم بهمون اعتماد کنند.
  • قرار دادن لوگوی همکاران ما و یا مشتریان معتبر ما یا قوانین بازگشت وجه و گارانتی خدمات ارائه شده باعث میشود بازدیدکننده به سرعت اعتمادش جلب شود.
  • اگر نتوانیم به صورت خیلی واضح خدماتی که به مشتری ارائه میکنیم و ویژگی هامون رو به مشتری نشان دهیم نمیتوانیم نظرشان را جلب کنیم.
  • برای جلب نظر مشتری زمان خیلی کمی داریم و نباید حواس مشتری رو با لینک ها و مطالب بیهوده پرت کنیم.
  • از افکت های عجیب غریب نباید استفاده کنیم هرچی صفحمون احساس آرامش بیشتری داشته باشه مشتری کمتر حواسش پرت میشه و بیشتر تمرکز میکنه به اصل قضیه.

میانگین نرخ تبدیل تبلیغات گوگل در اصول طراحی صفحه فرود

به درصد بازدیدکننده هایی که تو صفحه فرود ما تبدیل مورد نظرمون رو انجام دادن به نسبت کل بازدیدکننده ها نرخ تبدیل گفته میشه. مثلا اگر صفحه فرود ما ۱۰۰ بازدیدکننده داشته باشه و فقط ۵ بازدیدکننده فرمی که تو صفحه گذاشتیم رو پر کنن یا محصولی که در حال معرفیش هستیم رو خریداری کنن نرخ تبدیل صفحه فرود ما میشه ۵درصد.

[caption id="attachment_6873" align="aligncenter" width="321"]اصول طراحی صفحه فرود اصول طراحی صفحه فرود[/caption]

هنوز مشکل دارید؟! در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید 🙂

مطالب مرتبط:

معرفی بهترین افزونه های طراحی صفحه فرود

اشتباهات رایج در طراحی صفحه فرود

روش های کارآمد برای طراحی صفحه فرود موثر

افزونه سئو وردپرس

منبع: الو پشتیبان - ارائه دهنده مقالات:تبلیغات چاپی و محیطی - تولید محتوا و سئو - مشاور وردپرس

  • ۹۹/۰۲/۱۳
  • مریم مرادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی