سیستم پیام

سیستم پیامک

سیستم پیام

سیستم پیامک

  • ۰
  • ۰

با عرض سلام، امروز و در این مقاله به بررسی نقشه سایت یا سایت مپ (XML) می پردازیم، امیدوارم برایتان مفید و کاربردی باشد.

حدودا از سال ۲۰۰۰ وب سایت های دولتی در صفحات اصلی خود برای پیوند با صفحات مختلفشان از عنوان «نقشه سایت» یا "Sitemap" استفاده می کردند. این صفحه معمولا لیستی از تمام صفحات آن وبسایت را شامل می شد. حتی امروزه نیز برخی از وبسایت ها دارای چنین نقشه های سایت بصورت HTML هستند. امروزه نقشه های سایت از آنچه که در ابتدا بودند یعنی  لیست های HTML که به صورت دستی ایجاد شده اند، خیلی پیشرفته تر شده اند . نقشه های سایت امروز به جای HTML در XML منتشر می شوند و مخاطبان مورد نظرشان موتورهای جستجو هستند و نه افراد.

[box type="shadow" align="" class="" width=""]یک نقشه سایت وردپرس چیست؟ آیا باید یک Sitemap در سایت خود داشته باشم؟ چگونه می توانم نقشه سایت را در وردپرس ایجاد کنم؟ و ...  اگر شما در وردپرس تازه کار هستید و سوالات مشابهی دارید، می توانید در این مقاله به جواب بسیاری از سوال هایتان برسید. در این مقاله Sitemap و اینکه چرا شما به یک سایت مپ (XML) نیاز دارید را توضیح خواهم داد. و علاوه برآن درباره اینکه چگونه یک سایت مپ (XML) در وردپرس ایجاد کنید و چگونه موتورهای جستجو را در مورد نقشه سایت خود آگاه کنید؟ مطالبی را خواهید آموخت.[/box]

یک نقشه سایت یا سایت مپ XML وردپرس چیست؟

نقشه سایت یک لیست از صفحات موجود در یک وب سایت است که برای همه کاربران قابل دسترسی است. سایت مپ (XML) یک راه برای صاحبان وبسایت است تا موتورهای جستجو را در مورد تمام صفحاتی که در وب سایت آنها وجود دارد، آگاه کنند. سایت مپ (XML) وردپرس به موتورهای جستجو اعلام می کند که چه پیوندهایی در وب سایت مهم تر از بقیه پیوندهاست و وب سایت غالبا چطور به روز می شود. نقشه های سایت رتبه بندی جستجوی یک سایت را افزایش نمی دهد، ولی به موتورهای جستجو کمک می کنند که بهتر در سایت بخزند.

تصویری از نقشه سایت WPBeginner پست

چرا یک سایت به یک سایت مپ XML نیاز دارد؟

از نقطه نظر بهینه سازی یک سایت برای موتورهای جستجوگر (SEO)، یک sitemap بسیار مهم است. دقت کنید چنانچه قبلا هم به وضوح بیان کردم اضافه کردن sitemap بر رتبه بندی در موتورهای جستجو تاثیر نمی گذارد. با این حال، اگر در سایت شما صفحاتی وجود دارد که توسط مرورگرها ایندکس گذاری نشده، نقشه سایت به شما امکان می دهد تا موتورهای جستجو را در مورد آن صفحات آگاه کنید، تا آنها را به درستی ایندکس گذاری کنند.

نقشه های سایت برای وب سایت ها و وبلاگ های جدید بسیار مفید هستند. از آنجا که بسیاری از وبلاگ های جدید معمولا بک لینک های زیادی برای پست های شخصی خود دریافت نمی کنند، برای موتورهای جستجوگر کشف همه مطالب و صفحات این وبلاگ ها سختتر است. سایت مپ (XML) به وبسایت ها اجازه می دهد تا به موتورهای جستجو برای خزیدن موثرتر به این صفحات کمک کنند.

برای وب سایت های مشهور، سایت مپ (XML) این امکان را می دهد تا موتورهای جستجو با وب سایت ارتباط موثرتری برقرار کنند. موتورهای جستجو می توانند حدس بزنند که سایت چطور به روز می شود و کدام قسمت وب سایت بیشتر از بقیه به روز می شود، و با توجه به این مطالب میزان خزیدن را برای سایت مورد نظر تنظیم کنند. این باعث بهبود دید عمومی سایت برای موتورهای جستجو می شود.

نحوه ایجاد نقشه سایت در وردپرس چگونه است؟

چند راه برای ایجاد یک نقشه سایت (XML) در وردپرس وجود دارد. می توانید از افزونه سئو وردپرس یواست، برای تولید نقشه های سایت استفاده کنید. در این آموزش از این افزونه استفاده می کنیم چون به ما امکان می دهد پست های وبلاگ را با ارائه ویژگی های دیگری مانند نقشه های سایت، ادغام اجتماعی و غیره بهینه کنیم. همچنین کارایی بیشتری نسبت به سایر تولید کننده های مستقل Sitemap، که برای وردپرس کار می کنند، دارد. بعلاوه نقشه های سفارشی سایت مانند نقشه Video Sitemap را ارائه می دهد.

برای اضافه کردن یک نقشه سایت به سایت وردپرسی خود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که سئو وردپرس را با نصب و فعالسازی افزونه Yoast ایجاد کنید. به طور پیش فرض، سئو وردپرس قادر به فعال کردن قابلیت سایت مپ (XML) نیست، بنابراین شما باید آن را فعال کنید. برای انجام این کار به SEO » XML Sitemaps بروید و جعبه کنار نوشته "check the box to enable XML sitemap functionality" را تیک بزنید.

فعال سازی XML فایل های وردپرس در افزونه WordPress SEO

زمانی که جعبه را چک می‌کنید تا عملکرد سایت مپ XML را فعال کنید ، WordPress به شما چند گزینه را نشان می‌دهد که می‌توانید برای Sitemaps پیکربندی کنید . اگر در مورد این که چه کار باید با آن‌ها انجام دهید مطمئن نیستید ، آن‌ها را نادیده بگیرید و روی Save settings کلیک کنید .

در حال حاضر نقشه های سایت شما ایجاد شده و در دسترس عموم است. WordPress SEO یک دکمه Sitemap XML را نشان می دهد که می توانید روی آن کلیک کنید تا نقشه سایت را به صورت Sitemap_index.xml ببینید.

افزونه مدیریت ارتباط با مشتری وردپرس|افزونه WP ERP وردپرس | افزونه ERP فارسی

آموزش بهینه سازی تصاویر برای ذخیره در وردپرس

بخش بیستم- آموزش ویژگی position در css

بروزرسانی آدرس صفحات در هنگام انتقال سایت وردپرس

بخش بیست و دوم- آموزش float و clear در css

بخش بیست و یکم- آموزش سرریز در CSS

بخش بیست و سوم- آموزش مقدار inline-block برای display در css

ایجاد فرم تماس با افزونه فرم ساز WPForms

بخش بیست و چهارم- آموزش تراز افقی و عمودی در css

چگونه می توان به موتورهای جستجو درباره نقشه های سایت توضیح داد؟

موتورهای جستجو در پیدا کردن یک نقشه سایت بسیار هوشمند هستند. هر بار که محتوای جدیدی منتشر می کنید، یک پیغام به Google ارسال می شود تا آن را درباره تغییرات در نقشه سایتتان مطلع کند. با این حال، توصیه می کنم با استفاده از Google Webmaster tools نقشه سایت خود را به Google ارسال کنید. مزیت این کار، این است که گوگل خطاهای شما و صفحات نمایه شده و دیگر آمارهای مربوطه که برای شما به عنوان یک وب مستر مفید خواهد بود، را نشان می دهد.

ابتدا به Google Webmaster Tools بروید. اگر هنوز به حساب Google خود وارد نشده اید، از شما خواسته خواهد شد که وارد حساب گوگلتان شوید. پس از ورود به حساب کاربری خود به گوگل وبمستر تولز دسترسی خواهید داشت. در آنجا شما دکمه "Add a site" را مشاهده خواهید کرد، روی آن کلیک کنید و سپس URL وب سایت خود را اضافه کنید.

در صفحه بعدی از شما خواسته خواهد شد تا مالکیت وب سایت مورد نظر خود را تأیید کنید. چند روش برای انجام این کار وجود دارد. اما از آنجایی که شما در حال حاضر از افزونه WordPress SEO استفاده می کنید، ساده ترین روش کپی کردن مقدار HTML Meta tag و قرار دادن آن در افزونه WordPress SEO است. برای انجام این کار روی Alternate methods و سپس بر روی برچسب HTML کلیک کنید. سپس یک خط کد متا HTML را مشاهده خواهید کرد.

مالکیت وب سایت خود را در Google Webmaster Tools با HTML Meta Tag تأیید کنید

این خط را  کپی و سپس در یک ویرایشگر متن مانند نت پد پیست کنید. حالا این مقدار را داخل ""=content کپی کنید. از صفحه تأیید صحت سایت webmaster tools بدون اینکه آن را ببندید خارج شوید، زیرا پس از اضافه کردن متا تگ برای بررسی مالکیت وبسایت به این صفحه بر می گردیم. به وردپرس بروید و سپس بر روی زبانه SEO کلیک کنید تا به داشبورد افزونه وردپرس SEO وارد شوید. به پایین صفحه بروید تا عنوان Webmaster Tools را ببینید. مقدار متا تگ را که کپی کرده اید در اینجا پیست کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.

وردپرس SEO ابزار وب مستر

 به صفحه تایید سایت Google webmaster tools برگردید و دکمه "verify" را فشار دهید. شما با یک پیغام با مضمون "تبریک می گویم که شما با موفقیت مالکیت خود را از www.yoursite.com تأیید کردید" مواجه خواهید شد. برای مشاهده داشبورد سایت Google webmaster tools، روی "continue" کلیک کنید.

در صفحه بعد شما ستون Sitemaps را بدون اینکه نقشه سایت در آن باشد، خواهید دید. با کلیک کردن بر روی آن شما به صفحه sitemaps جایی که می توانید نقشه های سایت خود را اضافه کنید، منتقل می شوید. بر روی دکمه قرمز با برچسب "Add/Test Sitemap" کلیک کنید و URL نقشه سایت خود را در کادر مربوطه وارد کنید.

اضافه کردن نقشه سایت wordpress xml خود به ابزار Google webmaster

افزونه Yoasts WordPress SEO چندین نقشه سایت را برای سایت وردپرس شما منتشر می کند. Sitemap اصلی sitemap_index.xml است که حاوی پیوند به نقشه های دیگر شما است. شما می توانید sitemap_index.xml را به صورت تنها یا همه نقشه های سایت را یک به یک به گوگل ارائه دهید. توصیه می کنم sitemap_index.xml را به تنهایی ارائه کنید، بعدا گوگل به صورت خودکار سایر نقشه های سایت را کشف و ردیابی میکند.

هنگامی که نقشه سایت خود را با موفقیت اضافه کردید، با عنوان در انتظار ظاهر می شود به این معنی که مدتی طول می کشد تا مورد رسیدگی قرار گیرد.  این کار به گوگل زمان خواهد داد تا وب سایت شما را ردیابی و به آن وارد شود. بعد از مدتی شما می توانید برخی از آمار در مورد نقشه سایت خود را ببینید. از جمله تعداد پیوندهای موجود در نقشه سایت شما، تعداد صفحات ایندکس گزاری شده و نسبت تصاویر و صفحات وب و ....

یک نمایه از نمودار آمار سایت نقشه در ابزار گوگل وب مستر

سعی کنید حداقل یکبار در ماه، از Google webmaster tools بازدید کنید. همانطور که سایت شما بزرگتر می شود، اطلاعات بیشتر و مفیدتری در مورد وب سایتتان و نحوه مشاهده سایتتان توسط موتور جستجو را خواهید دید. این اطلاعات می تواند به شما در یادگیری نحوه عملکرد سایت شما و سایر مواردی که می توانید برای بهبود عملکرد آن در موتورهای جستجو بکار برید، کمک کند.

منبع:wpbeginner.com

سوالی دارید؟ سوالتون رو در نظرات مطرح کنید :-)

مطالب مرتبط:

اضافه کردن سایت وردپرس خود به گوگل وبمستر تولز (Google Webmaster Tools)

آموزش ایجاد یک صفحه تمام عرض در WordPress  

چایلد تم (child theme) وردپرس چیست؟

منبع: الو پشتیبان - ارائه کننده : آموزش وردپرس -  افزایش فروش - متخصص وردپرس

  • ۹۹/۰۱/۲۶
  • مریم مرادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی